Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna le-a dat asigurări fanilor că „nu vor fi dezamăgiți” când muzica sa nouă va fi, în sfârșit, lansată. De asemenea, vedeta a spus că lucrează la melodii noi „mereu”.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani – al cărei ultim album, ‘Anti’, a fost lansat în 2016 – a spus, potrivit contactmusic.com: „Mereu lucrez la piese noi și atunci când voi fi pregătită să le lansez, în modul în care simt eu că este potrivit, vor apărea. Iar voi nu veți fi dezamăgiți. Merită așteptarea. Nu voi lansa muzică nouă doar pentru că oamenii așteaptă. A durat atât de mult, voi face să merite așteptarea.”

Rihanna a mai spus, râzând, că simte că single-ul ei de debut, ‘Pon de Replay’, pe care l-a lansat în 2005, ar fi fost lansat „în urmă cu doar câțiva ani”.

Întrebată ce gândește atunci când reflectează asupra carierei sale, Riri a spus pentru ‘Entertainment Tonight’: „Sunt cu 10 ani mai mare, sunt cu 15 ani mai mare. Mă gândesc la tot ca și cum ar fi început în urmă cu doar câțiva ani, dar a trecut mai bine de un deceniu deja. La asta mă gândesc! Dar, în același timp, sunt foarte recunoscătoare pentru tot și pentru faptul că am putut să mă implic și în alte afaceri. Sunt recunoscătoare. A fost frumos și nu mă pot plânge de nimic.”

În urmă cu un an, Rihanna spunea, despre lansarea unui nou album,  că i se pare dezamăgitor că nu poate să le arate fanilor cât mai repede noua ei muzică, însă nici nu vrea să facă noul disc pe fugă. „Chiar e aiurea că nu îl pot lansa mai repede, pentru că lucrez la niște piese foarte frumoase. Sunt foarte mulțumită de ceea ce am făcut până acum, dar nu am de gând să arăt ceva până nu este complet. Nu are niciun sens să mă grăbesc, deși îmi doresc să îl lansez.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava