Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton este una dintre cele mai elegante apariții. Ducesa de Cambridge este considerată un etalon de stil, iar ținutele sale sau haine asemănătoare se vând va pâinea caldă. Rochiile purtate de Kate Middleton fac furori în jurul lumii, iar nu o dacă s-a întâmplat ca doamnele și domnișoarele să se grăbească să îi copieze stilul, notează click.ro.

Prima rochie a lui Kate Middleton care a fost amplu discutată a fost rochia de mireasă a soției lui William. Ținuta, purtată la nunta care s-a oficiat la Catedrala Westminster din Londra, a fost creată de Sarah Burton. Creatoarea de modă, care se află la cârma casei McQueen, “a fost aleasă chiar de Middleton, care face eforturi tot mai mari pentru a-şi contura propriul stil, bazat pe eleganţa ei distinctă şi pe discreţie”, au declarat, la acea vreme, surse regale, potrivit sursei citate.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton a fost realizată cu ajutorul unui tehnici tradiţionale, numite Carrickmacross, veche din anii 1800. Prin această tehnică, flori individuale din dantelă, trandafiri, ciufilini, narcise şi trifoi au fost cusute de mână pe tulul de mătase al rochiei. În plus, fusta a fost făcută cu pliuri din saten alb, care au imitat o floare care se deschide.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/actualitate/international/rochiile-de-top-ale-lui-kate-middleton-cele-mai-512825.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava