• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asociația Română a Cluburilor și Autorilor de Science-Fiction, ARCASF, organizează în București, la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, între 28-30 octombrie 2016, cea de-a 37-a Convenție Națională a Cluburilor și Autorilor de Science-Fiction, cunoscută îndeobște sub numele de ROMCON.

Invitații de onoare sunt scriitorii Gheorghe Săsărman (München) și Dănuț Ungureanu (București).

Invitații speciali sunt Rodica Bretin (Brașov), Lucian Merișca (Iași), Lucian Dragoș Bogdan (Alba Iulia), Marian Mirescu (Craiova).

Artist invitat special – Adrian Barbu (Cluj-Napoca).

Temele Convenției sunt BUCUREȘTIUL ȘI ROMÂNIA PESTE 100 DE ANI și POSTUMANISM ȘI SCIENCE-FICTION.

Din programul foarte divers, pe care îl puteți accesa aici, se pot remarca concursurile BUCUREȘTIUL PESTE O SUTĂ DE ANI, PASTILA DE IMAGINAȚIE (concurs pentru elevi și studenți), LEGOFANTASIA (concurs pentru copii), EXPOZIȚIILE DE CARTE ȘI B.D., PROGRAMUL VIDEO, SPECTACOLUL DE TEATRU S.F., LASERSHOW-UL, BALUL S.F., LANSĂRILE ȘI PREZENTĂRILE DE CĂRȚI.

În a treia zi a Convenției se înmânează Premiile Naționale Pentru Literatură și Artă S.F.

De asemenea, tot duminică, 30 octombrie a.c., vor fi premiați câștigătorii concursului de proeicte, schițe și idei de arhitectură și urbanism „Bucureștiul peste o sută de ani”.

Al treilea rând de premii vor fi oferite laureaților concursului „România peste o sută de ani”.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava