Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Pe scenă se prezintă Romică Țociu (61 de ani), așa că puțini sunt fanii care cunosc numele real, complet, al artistului. Deși este unul dintre cei mai cunoscuți actori și se află de mult timp în lumina reflectoarelor și în centrul atenției, există încă multe amănunte din biografia sa care nu sunt știute. Click! vă spune cum se numește, de fapt, Romică Țociu în acte, precum și cine i-a ales numele pentru public.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Viva, actorul a fost dispus să abordeze subiecte mai puțin cunoscute despre el: ce educație i-au oferit părinții, ce greutăți a trăit în copilărie și cum a fost poreclit.

Pe numele său real Constantin Romeo Roma Țociu, artistul a mărturisit că prima poreclă pe care a primit-o a fost în timp ce era elev în clasa a VIII-a, atunci când colegii au început să-i spună Musca Țețe, deoarece era mai mereu o fire extrem de agitată. „Nu prea am avut porecle, îmi amintesc că prin clasa a VIII-a au început colegii să îmi spună «Musca Țețe» pentru că eram la fel ca acum, nu puteam să stau locului și eram peste tot, zum-zum”, a declarat artistul, potrivit viva.ro.

„Romică am fost botezat pe vremea când lucram la brigada artistică, prin 80 și ceva.”, a mai spus actorul, pentru aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/romica-tociu-zis-musca-tete-care-sunt-numele-2257569.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava