MOPAN Suceava

a invitația Regiei Națională a Pădurilor – Romsilva, acțiunea comună a Romsilva și Greenpeace România pentru verificarea aspectelor semnalate, în data de 30 iunie, de organizația de mediu privind presupuse nereguli pe raza Ocolului Silvic Vama, din cadrul Direcției Silvice Suceava, va avea loc marți, 6 august.

La această acțiune vor participa directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, directorul executiv al Greenpeace România, Valentin Sălăgeanu, experți ai Greenpeace România, reprezentanți ai Ministerului Apelor și Pădurilor și ai instituțiilor de control în domeniul silviculturii și al mediului, directorul Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, precum și alți specialiști ai direcției silvice.

Romsilva a transmis ca toată acțiunea va fi una transparentă, jurnaliștii având acces la toate etapele acestei verificări a aspectelor semnalate.

“Participanții se vor reuni la ora 09:30la sediul Ocolului Silvic Vama, unde directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, va face o scurtă prezentare a activităților curente, a programelor de îngrijire și regenerare a pădurilor administrate de Ocolul Silvic Vama. Se va discuta și despre raportul de investigație al Greenpeace România, urmând a fi efectuate, pas cu pas, verificări în teren în zonele menționate de organizația de mediu.

Pe această cale, asigurăm opinia publică de faptul că Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție transparentă și deschisă dialogului cu organizațiile non-guvernamentale, derulând numeroase proiecte de împăduriri, educație și conservare a biodiversității cu mai multe ONG-uri”, se arata intr-un comunicat al Romsilva.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție de interes național care administrează 3,14 milioane de hectare păduri aflate în proprietatea publică a statului și 22 de parcuri naționale și naturale, cu o suprafață cumulată de circa 850 de mii de hectare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava