Concert pascal
MOPAN Suceava

Rona Hartner, care a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier, a reușit în urmă în mai puțin de o lună de zile să învingă această boală cruntă pentru a doua oară. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru acest lucru și se simte pregătită să facă schimbări în carieră, notează click.ro.

În cel mai recent interviu pe care l-a oferit presei, artista stabilită de ani de zile în Franța s-a arătat mai fericită ca niciodată.

În fața bolii toți ne punem speranța vindecării în mâinile lui Dumnezeu. Asta a făcut și Rona, care nicio secundă nu și-a pierdut speranța în El. Astfel, în mai puțin de o lună de zile a scăpat de toate metastazele, după ce îi fusese pus pentru a doua oară diagnosticul: cancer.

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect. De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune.”, a spus Rona, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/rona-hartner-a-scapat-de-cancer-pentru-a-doua-2305592.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava