Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, i-a transmis deputatului PNL de Suceava, Angelica Fădor, că Agenția Națională de Administrare Fiscală poate să depună cererea de finanțare pentru modernizarea vămii Siret din fonduri europene. Rovana Plumb i-a răspuns astfel unei interpelări prin care Angelica Fădor solicita urgentarea modernizării punctului de trecere a frontierei Siret printr-un proiect european.
Ministrul fondurilor europene precizează că Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020 prevede, în cadrul obiectivului specific (OS) 2.6. Reducerea timpului de staționare la punctele de comunicare transnațională, că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) poate solicita finanțare pentru modernizarea/dezvoltarea punctului de trecere a frontierei Siret. Rovana Plumb a spus că având în vedere faptul că Ghidul Solicitantului aferent OS 2.6. Reducerea timpului de staționare la punctele de comunicare transnațională a fost elaborat în consultare cu ANAF și aprobat prin Decizia n4. 48/09.10.2017 a Directorului General al Direcției Generale Organismul Intermediar pentru Transport din cadrul Ministerului Transporturilor și că apelul de proiecte este deschis, din perspectiva Ministerului Fondurilor se consideră că sunt create toate condițiile pentru ca ANAF să poată depune cererea de finanțare pentru acest punct de trecere a frontierei.
Ministrul fondurilor europene mai spus că din informațiile disponibile la Autoritatea de Management a Programului Operațional Infrastructură Mare, cererile de finanțare pentru obiectivele de investiții prioritizate, din Halmeu, Siret și Constanța, sunt în curs de elaborare de către beneficiar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava