• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, 6 noiembrie a.c., elevii antrenaţi de Constantin Vlad au susţinut, la baza sportivă „Unirea”,  în cadrul Etapei a VI-a a Diviziei Naţionale de Rugby, un meci în compania celor de la RCM Galaţi. În prima repriză sucevenii antrenaţi de Constantin Vlad au fost dominaţi de gălăţeni pe grămadă, dunărenii reuşind să puncteze primii. Spre sfârşitul reprizei elevii antrenorului Constantin Vlad revenindu-şi şi depunând un efort consistent în cea de-a doua repriză, câştigând şi partida în faţa unui adversar destul de greu de culcat la pământ. Marcatori CSM Bucovina Suceava: Sabin Creţu, două transformări, Ştefan Ştefăroi două eseuri şi Lucian Preotescu un eseu.
„A fost o victorie meritată, muncită. Îmi asum greşelile din prima repriză. Este a patra victorie consecutivă a echipei CSM Bucovina Suceava şi prima cu punct bonus. A fost ultimul meci din acest an susţinut în faţa suporterilor noştri cărora le mulţumesc pe această cale că au venit pe „Unirea”. Ţin să le mulţumesc şi copiilor de la Şcoala gimnazială din Mitocu Dragomirnei şi viceprimarului comunei, Radu Reziuc care au făcut galerie tot timpul jocului.
Următoarele două meciuri le vom susţine în deplasare la CS Năvodari şi Arad”, a declarat Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava