Concert pascal
MOPAN Suceava

Rugbiul juvenil sucevean a arătat încă o dată că are viitor. Această realitate a fost confirmată de victoria echipei U 17 în partida restantă a echipei LPS Suceava, în deplasare, la SCM Timișoara. După cea mai lungă deplasare din sezon, efectuată cu trenul, la cușetă, elevii antrenorilor Codrin Prororiuc și Mihai Coca s-au impus clar, cu scorul de 31-7 în Banat.

Pentru LPS Suceava au înscris  Andrei Alexandriuc  2 eseuri, David Ilaș 1 eseu, , Florea Gabriel 1 eseu, Alexandru Pitișciuc 1 eseu  și Gabriel Coclici 4 transformări.

Antrenorii au mulțumit pentru sprijin părinților, colegilor profesori, elevilor și celor ce sunt alături de echipa LPS Suceava, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, ”Te Aud Romania” și Asociația ”Prietenii Rugbyului din Bucovina”, precum și colegilor Marcel Crețuleac și Lucian Preutescu.

Lotul echipei LPS Suceava deplasat la Timișoara a fost compus din următorii jucători: Andrei Alexandriuc, Gabriel Florea, Valentin Croitoru, Narcis Vasilovici, Ionut Timu, Alexandru Somfolean, Romulus Rusu, David Ilaș, Alexandru Pitișciuc, Gabriel Coclici, Ioan Onea,  Andrei Oghinciuc, Andrei Duțu, Narcis Iațcu, Sandu Maurizio, Alexandru Lozniceru, Marius Ruscan, Sami Vieru, Robert Zamă, Nicolas Moroșanu, Sebastian Hîrdea, Alexandru Brustur.

Următorul meci al echipei LPS Suceava, U 17, se va desfășura pe teren propriu, pe terenul Unirea, în compania celor de la CSS Tecuci.

În aprilie va începe returul și echipa U 18 a LPS Suceava, care are și ea șanse reale de a se lupta la o medalie națională. Generația U 18 vine deja după o medalie de bronz obținută la categoria anterioară de vârstă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava