Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția din acest an a Campionatului Național Universitar de Atletism Indoor a fost găzduită de municipiul Bacău. Întrecerea organizată de Ministerul Educaţiei, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut pe tabloul de concurs studenți de la 16 centre universitare din România.

Prezenți an de an de la această competiție, studenții de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava conduși de Elena Vizitiu au făcut și de această dată o figură frumoasă. Astfel, sportivii Alexandru Canceu, Cosmin Crăciun și Iulian Hazna au ocupat în întregime podiumul de premiere în proba de 5 kilometri marș, în vreme ce Roxana Ghiuță a cucerit trei medalii de bronz, în probele de 200, 400 și 800 de metri.

Printre participanți s-a aflat și sportiva Claudia Costiuc, pregătită de antrenorul Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei. Atleta în vârstă de 19 ani, care este studenta în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a reușit să cucerească nu mai puțin de trei medalii. Două de aur, la 400 de metri și ștafetă 4×400 de metri, și una de argint, în proba de 800 de metri.

Multiplă campioană de juniori, tineret și seniori a României, Claudia Costiuc a cucerit în urmă cu mai puțin de o lună titlul balcanic Under 20 în proba de 800 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava