Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby U 20 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a devenit la finele săptămânii trecute campioană națională. Formația pregătită de Codrin Prorociuc și Mihai Coca a învins în finala competiției gruparea Rapid București cu scorul de 23-22.

Pornită cu șansa a doua pe stadionul ”Arcul de Triumf”, formația suceveană a reușit să răstoarne calculele hârtiei, dar și rezultatul, după ce a fost condusă cu 22-13. Pentru învingători au marcat Iulian Hodeniuc și Ioan Oanea, câte un eseu, David Bălan, două lovituri de pedeapsă și o transformare și Marian Popescu, o lovitură de pedeapsă.

Acest succes confirmă încă o dată faptul că Bucovina este o sursă de talente în rugbiul românesc care merită mai mult. Campionii au primit medaliile din mâna președintei Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă.

Echipa LPS Suceava s-a bazat pe un colectiv de jucători de la RC Gura Humorului și LPS Suceava, lot format din: Sebastian Rusu, Denis Săvucă, Iulian Hodeniuc, Andrei Donisa, Florin Bîrsa, Andrei Alexandriuc, Dragoș Bejan, Gabriel Plăcintă, Cristi Biliuca, Matei Bivol, Daniel Varvaroi, Marian Popescu, Marius Ruscan, Narcis Vasilovici, Alexandru Ucraineț, Daniel Hostiuc, Ioan Oanea, Lucian Godroman, Valentin Croitoru, Gabriel Florea și Alexandru Donica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava