Concert pascal
MOPAN Suceava

Rugby Club Gura Humorului a obținut o victorie de prestigiu, pe stadionul Tineretului, învingând-o pe RC Bârlad cu 25-18. Meciul, din cadrul etapei a IV-a a Grupei a III a fost aprig disputat, cu multe răsturnări de scor, dar gazdele s-au impus pe final.

Oaspeții au început mult mai bine și profitând de greșelile humorenilor au condus cu 12-0. Pe parcurs, gazdele au echilibrat meciul și au revenit în joc grație execuțiilor tânarului Mihai Daraban. Humoreanul a prins o zi de excepție în care a înscris lovituri de picior din toate pozițiile, dar și singurul eseu, după ce a surprins de unul singur apărarea oaspeților.

La RC Gura Humorului se merge în mod evident pe un drum bun. În meciul cu Bârlad a jucat un al treilea străin, bursier prin Asociația ”Mingea Ovală”.

Sud africanul Angelo Koekemoer se alătură celor doi străini care deja joacă la Humor, sud africanul Rohan Schwarz și kenyanul Melvin Thairu.

RC Gura Humorului a transmis mulțumiri și suporterilor care au achiziționat bilete pentru a sprijini echipa, de 20 de lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. La final, prin tombolă, un suporter a câștigat o genată sport cu însemnele clubului iar un copil a câștigat un balon de rugby.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava