Concert pascal
MOPAN Suceava

După doi ani și jumătate petrecuți la Timișoara, rugbistul sucevean Alin Conache a decis să facă o schimbare în cariera sa. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a semnat în această iarnă cu Steaua București.

“Clubul nostru se desparte de doi dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României, ediția 2021, și la calificarea în finala actualei ediții. Le mulțumim lui Mihăiță Lazăr și lui Alin Conache pentru tot ceea ce au făcut în tricoul echipei noastre și le urăm succes în carieră. Mihăiță a început deja cariera de antrenor, iar Alin a ales să joace pentru un alt club. Baftă, băieți!”, au transmis bănățenii.

Până să înceapă antrenamentele cu noua sa echipa, Alin Conache este angrenat în acțiunile echipei naționale a României. ”Stejarii” se vor reuni pe 14 ianuarie și, timp de două săptămâni, vor efectua un stagiu de pregătire la Izvorani. Naționala de rugby debutează în noul an competițional pe 4 februarie, cu un meci în Polonia, în cadrul Rugby Europe Championship.

Alin Conache a fost unul dintre remarcații din lotul României la Cupa Mondială de Rugby din 2023. Cu 9 puncte înscrise în meciul cu Tonga (trei eseuri transformate și o lovitură de pedeapsă), suceveanul a fost cel mai bun marcator al “stejarilor” la turneul final din Franța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava