Concert pascal
MOPAN Suceava

Considerat unul dintre cei mai frumoși actori din cinematografia românească, Alexandru Repan a avut mereu o prezență scenică inconfundabilă. A iubit o singură femeie, dar s-a căsătorit la 50 de ani, iar tată a devenit pentru prima oară cinci ani mai târziu. Mama lui și-a dorit nespus ca el să devină actor și să fie foarte frumos. Iar despre acest moment a povestit chiar actorul: „S-a așezat în genunchi în fața altarului și l-a rugat pe Dumnezeu trei dorințe”. Ani mai târziu, o fetiță de 7 ani s-a îndrăgostit de el când l-a văzut pe scenă. După 30 de ani s-au căsătorit, potrivit click.ro.

Mama sa a fost cea care l-a susținut de la început spre calea artistică. Tot din dorința mamei, la 16 ani, se înscrie la Facultatea de Istorie, pe care a absolvit-o în 1961. Dar în același an, dă cu succes examen de admitere la Institutul de Teatru.

„Vânat” de multe femei frumoase, Alexandru Repan s-a căsătorit abia la vârsta de 50 de ani și a devenit tată după 55.

Ca într-o poveste neobișnuită de film, și-a cunoscut soția pe când aceasta era doar un copil.

Simona Repan, azi soția și mama celor doi băieți ai actorului, a mărturisit că s-a îndrăgostit de Alexandru Repan după ce l-a văzut într-un spectacol, pe vremea când avea… 7 ani!

Cei doi s-au revăzut când Simona a intenționat să dea admiterea la Teatru și s-a dus să ia lecții de actorie chiar de la idolul ei, cel care avea să-i devină câțiva ani mai târziu soț.

„Eu, unul, cred că dacă o viață întreagă îl cauți pe Dumnezeu și nu reușești să-l găsești, te mulțumești și cu solii lui, cu îngerii. Copiii sunt îngerii noștri, trimiși de sus să ne mai aline ceva din nefericirea existențială”, mărturisea maestrul Alexandru Repan, potrivit adevarul.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/s-a-indragostit-de-el-cand-avea-7-ani-si-s-au-2343796.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava