Concert pascal
MOPAN Suceava

Se destramă „Gașca Zurli”?!Nu mai puțin de trei membri de bază din trupa, fondată de Mirela Retegan, și-au anunțat plecarea, în doar o zi! Este vorba de: Vero Căliman, cunoscută sub numele „Fetița Zurli”, Lulu Varodi, alias „Bucatatașul Lulu” dar și de Răzvan Marin, interpretul personajului Truli, potrivit click.ro.

Vero Căliman (36 de ani) a fost prima care a anunțat, duminică 3 martie, faptul că a decis să părăsească „Gașca Zurli”, după nu mai puțin de 15 ani, în care a fost simbolul trupei, bucurând mii de copii cu personajul ei „Fetița Zurli”.

Actrița a postat un mesaj emoționant, pe pagina ei de socializare, prin care și-a luat “Adio!” de la micuții ei fani.

În replică, Mirela Retegan, fondatoarea proiectului Gașca Zurli, a transmis și ea un mesaj legat de plecarea lui Vero Căliman.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat.

Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul postat de Mirela Retegan, imediat după ce fetița Zurli a anunțat că părăsește proiectul, potrivit sursei citate.

La puțin timp după Vero Căliman, și Ionuț Varodi, cunoscut drept „Bucătărașul Lulu” și-a anunțat retragerea din proiectul Mirelei Retegan. Vestea plecării celor doi a întristat foarte mulți fani.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/s-a-spart-gasca-zurli-exod-pe-capete-trei-2345020.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava