Concert pascal
MOPAN Suceava

Infidelitatea, motivul principal pentru care majoritatea cuplurilor își găsesc finalul, a atins o coardă sensibilă în rândul bărbaților care și-au trădat partenera de viață. 3 celebrități de la Hollywood au mărturisit experiența de care au avut parte și sentimentele pe care le-au avut pentru amantele lor, notează click.ro.

Printre starurile de la Hollywood se numără si Jay Z, care a mărturisit că i-a fost infidel soției sale, Beyonce. „Așa că intri în modul de supraviețuire, iar când intri în modul de supraviețuire, ce se întâmplă? Îți închizi toate emoțiile. Deci, chiar și cu femeile, te vei închide emoțional, astfel încât nu te poți conecta … În cazul meu, indiferent cum ar fi, este profund. Și apoi se întâmplă toate lucrurile de acolo: infidelitatea”, a spus Jay Z, potrivit sursei citate.

Anul 2011 culmina cu un scandal în lumea celebrităților: Arnold și-a înșelat soția, pe Maria Shiver, cu fosta menajeră a familiei, Mildred Baena. „Terminatorul” mărturisea că această greșeală l-a făcut să se gândească la traumele care pot apărea în rândul copiilor. „Te gândești la asta din când în când, iar eu pot să mă bat cu pumnul în piept cât de mult vreau, dar asta nu va schimba situația. Așadar, cheia este: cum mergi mai departe? Cum poți avea o relație bună cu copiii tăi?”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/confesiunile-unor-barbati-celebri-care-si-au-2344839.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava