Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 14 ianuarie în jurul orelor 04.20, patrula din cadrul Sectiei de Politie Burdujeni, aflandu-se pe strada Calea Unirii cu autospeciala din dotare, a observat un autoturism, fiind  efectuate  semnale  de oprire  prin punerea în functiune  a  semnalelor luminoase și acustice ale autospecialei de politie, conducatorul auto conformandu-se.

S-a procedat la testarea soferului cu aparatul  etilotest rezultand o valoare  de 0,54 mg/I  alcool pur în aerul expirat: În aplicarea  prevederilor art. 190 C.pr. pen. șoferului  i-a fost solicitat consimtamantul scris cu privire la prelevarea mostrelor biologice de sange în  vederea  stabilirii alcoolemiei,  iar dupa ce acesta a semnat declaratia  de consmitamant  s­ a procedat la conducerea la U.P.U. – Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. loan eel Nou” Suceava, unde au fost prelevate mostre biologice de sange.

În cauza s-a întocmit proces verbal de constatare al infractiunii flagrante privind comiterea infractiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante”.

S-a urcat beat la volan după ce a ieșit din club la ora 4 dimineața și a fost dibuit de Poliție, 5.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava