Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de 14/15.01.2023, ora 00.00, echipajul de politie rutiera din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului în timp ce actiona pentru identificarea  conducatorilor  auto  care  conduc  autovehicule în  timp  ce  se  afla  sub influenta bauturilor alcoolice pe raza localității Negrileasa,  a  oprit  pentru control  autoturismul care circula pe DC 31 catre Stulpicani, la volanul caruia se afla o tanara de 20 ani din  Stulpicani.

Deoarece, conducatoarea auto emana miros de bauturi alcoolice, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care aceasta a fost condusa la Spitalul Orașenesc Gura Humorului, unde i­ au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificarii în  bazele de date  ale  politiei  romane  s-a  constatat  faptul  ca tanara  de 20 anu nu detine permis de conducere.

Cercetarile vor fi continuate de lucratorii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei Orașului Gura Humorului, cauza urmand a fi solutionata procedural.

Domnișoară de 20 de ani din Stulpicani prinsă ”afumată” și fără permis la volanul mașinii în miez de noapte  , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava