Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedetele s-au întrecut în alegerea destinaţiilor exotice pentru Revelion aşa că şi-au făcut intrarea cu mare stil în 2023! New York, Dubai, Zanzibar, Italia sau Seychelles au fost doar câteva dintre destinaţiile superbe alese de persoanele publice de la noi. S-au distrat pe cinste şi s-au întors acasă cu amintiri memorabile, notează click.ro.

Adelina Pestriţu (35 ani) a petrecut Revelionul ca bogaţii, într-o destinaţie de lux din Seychelles – Africa, alături de soţul ei, Virgil Steblea, şi de fetiţa lor, Zenaida-Maria, care a venit pe lume în 2018. Pentru Adelina Pestriţu acest sfârşit de an a fost în forţă pentru că înainte de a merge în insule,  binecunoscuta influenceriţă a avut parte şi de un Crăciun de vis, în Laponia, acolo unde a reuşit să vadă şi Aurora Boreală.

Lacrimi de fericire pentru Viviana Sposub (25 ani), iubita lui George Burcea (34 ani). Tânărul cuplu a intrat în noul an într-o frenezie totală, căci au petrecut în Times Square din New York şi a fost exact pe sufletul lor.

Adela Popescu – Radu Vâlcan şi Irina – Răzvan Fodor sunt prieteni de ani de zile şi adesea petrec vacanţele împreună. Iată că acum cei patru, însoţiţi de copiii lor, au petrecut în Thailanda, acolo unde Radu (45 de ani) filmează «Insula iubirii», la Antena 1.

Citește articolul complet și vezi FOTO, EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/s-au-intrecut-in-experiente-si-destinatii-adela-2231842.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava