Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţia Suceava a informat că în cursul zilei de sâmbătă nu au fost înregistrate evenimente rutiere pe nici un drum din judeţ. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, în zilele de 27 şi 28 ianuarie 2017, peste 20 de poliţişti cu autospecialele din dotare au acţionat în zona de nord a judeţului, în special pe zona de competenţă a Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus pentru creşterea gardului de siguranţă rutieră.
În total au fost controlate peste 150 de vehicule în special înmatriculate în străinătate. „Îmbucurător este faptul că în această zonă şi la nivelul întregului judeţ, în acest week-end nu au fost înregistrate evenimente rutiere grave. Mai mult, sâmbătă a fost ziua fără nici un eveniment rutier înregistrat pe drumurile sucevene”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Suceava.
Astfel, în zilele de 27 şi 28 ianuarie 2017, între orele 14.00-22.00, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat acțiuni în sistem integrat pe raza localității și a comunelor arondate, pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră. În cadrul acţiunilor au fost constatate 4 infracțiuni rutiere. De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 lei.
Tot în cadrul acţiunilor a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi au fost retrase două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare pentru lipsă R.C.A.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava