• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Samuel L. Jackson i-a ˝sugerat idei˝ lui Giorgio Armani fiindcă au o relație grozavă, scrie contactmusic.com.

Actorul din ´Avengers Age of Ultron´ este un fan al designer-ului din primele momente ale carierei acestuia și este mulțumit de cât de bine îi cunoaște gusturile casa de modă italiană, din moment ce au lucrat împreună mult timp.
El a declarat pentru ziarul The Guardian: ˝Primele lucruri pe care le-am cumpărat când am devenit cunoscut au fost un blazer în două rânduri Armani și un trenci Hugo Boss. Am dezvoltat o relație grozavă cu domnul Armani, care cunoaște gusturile mele atât de bine acum încât pot să-i sugerez idei.˝

Starul, în vârstă de 66 de ani, păstrează multe dintre hainele pe care le-a purtat în filmele sale legendare – inclusiv haina din piele din ´Shaft´ – iar în cadrul ședințelor foto garderoba lui se întinde ˝pe câteva etaje˝ ale casei sale, potrivit sursei citate.
El a recunoscut: ˝Haina lungă din piele pe care am purtat-o în ´Shaft´ este unul dintre lucrurile acelea emblematice de care mă întreabă oamenii. Ocazional o port – de fapt păstrez multe dintre hainele din proiectele mele, de la filme și de la ședințe foto. Am o garderobă imensă ce se întinde pe câteva etaje.˝

În acest sfârșit de săptămână, Samuel va lansa ´London Collections Men´ cu un show de prezentare de modă în scop caritabil în sprijinul ´One for the Boys´, o organizație pe care o conduce și care îi încurajează pe bărbați să vorbească deschis despre cancer.
Rocker-ul Alice Cooper va fi, de asemenea, prezent la eveniment.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava