Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului  Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj prin care îi cheamă pe suceveni și pe turiștii din județ să fie prezenți duminică la Sărbătoarea Muntelui de pe Rarău. “Sărbătoarea Muntelui Rarău. Ca să-l putem sărbători a trebuit să ajungem pe Muntele Rarău. Dinspre Pojorâta, dinspre Valea Bistriței-Chiril și de pe Izvorul Alb. Pe Rarău vin muntenii din Țara Dornelor, din Țara Câmpulungului, din Țara Humorului, de la Slătioara, de la Stulpicani. Se întâlnesc crescătorii de oi. Discută, petrec, sărbătoresc și pregătesc pentru că nu peste mult timp vine răscolul oilor. Dar muntele merită sărbătorit pentru că Pietrele Doamnei stau și se uită la noi. Este o zonă binecuvântată de Dumnezeu. Te îndeamnă pe traseele montane să faci turism. Haideți pe Muntele Rarău, că n-o să vă pară rău!”, este mesajul lui Gheorghe Flutur.

„Sărbătoarea Muntelui” de pe Rarău va avea loc în data de 27 august, de la ora 12:30. „Sărbătoarea Muntelui” pe Munceii Rarăului, pe drumul dinspre Pojorâta. Programul evenimentului cuprinde spectacole susținute de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava cu artiștii Angelica Flutur, Pamfil Roată, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, Dana Dăncilă și Cătălina Rotaru, precum și de grupuri folclorice din localitățile Fundu Moldovei, Sadova, Pojorâta, Vama, Frătăuții Noi, Mălini, Stulpicani, Cîrlibaba și Câmpulung Moldovenesc.

Sărbătoarea Muntelui încheie “Luna Diasporei. Flutur: “ Haideți pe Muntele Rarău, că n-o să vă pară rău!”, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava