Muzeul Bucovinei

În cadrul Cupei României pentru juniori, la Putna s-au întâlnit cei mai buni sportive la această categorie de vârstă. La startul întrecerilor s-au aflat și sportivi de la CSM Suceava, pregătiți de Andrei Bolohan, Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru, și de la CSM Bucovina Rădăuți, antrenați de Florin Rusu. Școala de lupte suceveană și-a demonstrate valoarea, sucevenii urcând de șase ori pe podiumul de premiere.

Cosmin Mihalache s-a clasat pe primul loc, la categoria 87 de kilograme, Bogdan Pop a încheiat al doilea, la 60 de kilograme, iar Codruț Ştefanachi a obținut bronzul, la 67 de kilograme, pentru CSM Suceava, care a ocupat locul al treilea în clasamentul pe cluburi, după CSA Steaua București și CSŞ Bacău.

„A fost un concurs foarte puternic și îi felicit pe cei trei luptători de la CSM Suceava au izbutit să urce pe podiumul de premiere. N dorim ca sportivul Cosmin Mihalache să reușească calificarea la Campionatul European din acest an”, a declarat antrenorul luptătorilor de la CSM Suceava, Andrei Bolohan, care a dorit să mulțumească pentru sprijin sponsorilor Sevi Caba, Constantin Oniu și Valentin Stănuț.

CSM Bucovina Rădăuți a punctat la această competiție prin David Grigorean, medaliat cu aur la 130 de kilograme, și Gheorghiță Scheul, medaliat cu argint la 55 de kilograme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava