• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a are şase vicepreşedinţi noi. Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD  Suceava a decis în şedinţa de astăzi de la Frasin completarea Biroului Permanent cu noi vicepreşedinţi respectiv fostul lider judeţean, Gavril Mîrza, deputaţii Eugen Bejinariu, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu, senatorul Virginel Iordache, dar şi Gheorghe Apetrei. În acelaşi timp s-a luat decizia completării Comisiei Județene de Etică cu Bogdan Filip). În cadrul Comitetului Executiv Judeţean s-a decis şi deschiderea cabinetelor parlamentare PSD în toate zonele județului.  Purtătoul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a declarat astăzi că în cadrul ședinței, liderul județean, senatorul Ioan Stan i-a încredințat pe cei prezenți de disponibilitatea parlamentarilor social-democrați suceveni de a se implica în rezolvarea tuturor problemelor comunităților locale „și a exprimat, încă o dată, intenția de colaborare cu reprezentanții Consiliului Județean, intenție care, din păcate, este încă unilaterală”.

Şase vicepreşedinţi noi în conducerea PSD Suceava, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava