Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandal în show-biz pe hit-ul „S-a furat mireasa!” Dinu Maxer (50 de ani) este supărat foc după ce Smiley și Damian Drăghici au lansat astăzi, 23 aprilie, o piesă exact cu același nume precum piesa compusă de el în urmă cu 5 ani. Deși piesele nu seamănă deloc între ele, nici ca linie melodică și nici ca orchestrație, Dinu susține că a fost totuși sursă de inspirație pentru cei doi colegi artiști, potrivit click.ro.

Chiar dacă piesa celor doi artiști e total diferită ca orchestrație și ca linie melodică de cea compusă de Dinu Maxer, cântărețul a luat foc când a auzit că cei doi colegi artiști ai săi s-au gândit să lanseze o piesă cu același titlu.

„Mă bucur că sunt sursă de inspirație pentru colegii mei, pentru că prima piesă muzicală cu versuri, conform YouTube, compusă și lansată în România <<S-a furat mireasa>> a fost a mea. (…) Ce mă deranjează este că, anul trecut, eu am făcut un remake pe partea masculină a piesei mele, pe care am promovat-o la tv și am cântat-o, și părerea mea e că e puțin cam repede să vii cu același titlul, același gen de piesă, care e o piesă nișată, clar!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/scandal-pe-piesa-s-a-furat-mireasa-dinu-maxer-2356550.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava