Concert pascal
MOPAN Suceava

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) oferă publicului și în luna februarie două premiere de excepție, spectacole care s-au bucurat de mare succes în cadrul ediției aniversare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu din 2023.

Cei care nu au reușit să urmărească concertul Fado Cruzado la Sibiu, căci toate biletele s-au epuizat într-un timp record, o pot face începând de luna aceasta pe Scena Digitală. „Fado Cruzado” este un concert în care două stiluri muzicale ale Portugaliei se intersectează: Fado de Coimbra și Fado de Lisboa. Întâlnirea dintre aceste două stiluri distincte de fado ne oferă oportunitatea de a asista și de a ne convinge de dragostea sinceră a muzicienilor pentru acest gen muzical, care este transmisă prin vocile lor și prin interpretarea excepțională la chitară, și care pătrunde în inimile și sufletele publicului. Lisabona și Coimbra… Cunoaștem Portugalia prin muzica sa, printr-un concert care îmbină tradiții și sărbătorește muzica fado.

Cea de-a doua premieră a lunii februarie este „China, o istorie a dansului” al Beijing Dance Academy. Este un spectacol expoziție de dans clasic chinezesc ce ilustrează frumusețea eternă a muzicii și a dansului din China de-a lungul anilor. Include dansul evantaielor, dansul emoționant al cocorului singuratic, dansul apsarelor specifice culturii Dunhuang, superbul Cântec al armoniei și dansul libertății din Wei, Jin, și Dyn.

Bilete și abonamente pe Scena Digitală

Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava