Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând doi împătimiți ai luptelor greco-romane din Suceava, frații Andrei și Laurențiu Bolohan, împreună cu conducerea Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Bănești au avut interesanta idee de a organiza un stagiu de pregătire demonstrativ pentru viitorii performeri ai Sucevei.
Cu ajutorul fostului multimplu campion Ghiță Ignat, a SC Urspak și a domnilor Vasile Pușcașu și Cornel Clipa de la ”Camp Cristia”, 22 de copii iubitori ai luptelor greco-romane de la CSM-LPS Suceava și CS Olympic Suceava, centru de Pregătire din Bănești au avut șansa de a socializa, pregăti și educa la ”Camp Cristia” din Voroneț.
Copiii au avut condiții deosebite de cazare, masă, refacere cum are trebui să existe pentru orice campion. Micii luptători au avut la dispoziție o sală de sport modernă, teren de sport, saună și bazin cu apă sărată și s-au bucurat de toată ospitalitatea bucovineană a zonei Voroneț.
”Pentru noi a fost ceva nemaipomenit să oferim acestor copii în timp de pandemie un model de stagiu de pregătire. Acești viitori performeri nu au mai fost într-un asemenea cantonament de patru ani și am încercat să le facem, împreună cu gazda noastră, o ședere de neuitat. Copii au făcut și școală on-line și vizită la Mănăstirea Voroneț și au beneficiat de toate condițiile de pregătire și refacere moderne, au petrecut clipe de excepție împreună. Acesta este doar un început pentru proiectul nostru Speranțe pentru Viitor și ne dorim cât mai mulți copii la antrenamente.
Mulțumim în primul rând părinților și apoi finanțatorilor care le-au oferit celor mici zile de pomină” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.
În stagiul de pregătire de la Camp Cristia din Voroneț au participat: David Ignat, Patric Pușcașu, Levi Ignat, Stelian Abel, Tudor Chitic, Iliuță Chitic, David Dridi, Filip Ignat, Andrei Slușariuc, Călin Polocoșer, Gabriel Lelau, Robert Barbir, Pavel Mandiuc, Tudor Lupitrec, Gabriel Homiuc și Luca Homiuc de la CSM-LPS Suceava și Andrei Cadar, Gabriel Bidalac, Denis Rîpan, Mihai Axinte și Emanuel Cadariu de la CS Olympic Suceava, Centrul de Pregătire de la Școala Gimnazială Bănești.

Școala suceveană de lupte greco-romane are resurse nebănuite și oameni de suflet, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava