• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Gheorghe Flutur a anunțat marți că trimis o scrisoare către Diasporă pentru întâmpinarea Zilei Românilor de Pretutindeni care va fi în acest an pe 26 Mai. ”E firesc o formă de comunicare, de a ține aproape”, a spus Flutur care a adăugat: “Strălucirea României s-a datorat oamenilor ei: harnici, solidari, inteligenți, cu spirit de jertfă, care au cinstit memoria generațiilor de strămoși, pentru care patria a fost sfântă. Nu a fost mereu ușor. Românii au fost nevoiți să înfrunte clipe grele, dar au luat-o mereu de la capăt, cu determinare și curaj. În multe cazuri, au părăsit țara, temporar sau definitiv. Acolo, în patria adoptivă, au fost remarcați pentru seriozitatea profesională, determinarea și omenia lor. Nu o dată ne-am bucurat atunci când atâtea vorbe frumoase despre compatrioții noștri au făcut înconjurul lumii!”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava