Concert pascal
MOPAN Suceava

«Serviciile de chirurgie minim-invazivă efectuate sub microscopul operator sunt o premiză importantă pentru o recuperare rapidă și implicit o durată mică de spitalizare.
Activitatea se desfășoară după standarde profesionale și de calitate, dobăndite de-a lungul celor peste 15 ani de activitate ca medic primar neurochirurg în Germania.
Mult mai important însă, decât realizarea operației în sine, sunt etapele ce ar trebui urmate înainte și după operație.

Relația medic-pacient este un parteneriat încheiat cu scopul de “a învinge boala”. Din punctul meu de vedere este greșit să te focalizezi doar pe patologia neurochirurgicală prezentată.

Pacientul trebuie tratat ca o entitate complexă cu boli asociate, cu speranțe, emoții și dorințe, cu probleme sociale și fără a uita de familie. Familia este un factor moral determinant în decizia operatorie și mai ales în etapa de recuperare.

Toți acești factori sunt importanți în a alege metoda optimă de tratament.

În neurochirurgie este poate mai important, dar în același timp și mai dificil de decis, când să nu operezi. Calitatea vieții pacientului este elementul central ce ne ghidează deciziile pe care le luăm.

Prin urmare, dacă soarta decide că aveți nevoie de un consult/tratament de specialitate și sunteți interesat de “încheierea unui parteneriat de pe poziții de egalitate” vă așteptăm în clinica noastră care poate acoperi întregul lanț de servicii medicale : diagnostic, operație și recuperare.»

Dr. med. Valentin Vulpe, Medic specialist Neurochirurgie, Clinicco.

Scrisoarea neurochirurgului: “Relația medic-pacient este un parteneriat încheiat pentru a învinge boala”, dr. med. Valentin Vulpe, Clinicco., 5.1 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/10 (7 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava