Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Marți, 21 noiembrie 2023, ora 10:00 va avea loc la  Sala Unirii a Consiliului Județean din curtea interioară a Palatului Administrativ o şedinţă cu prezentarea stadiilor proiectelor la Autostrada A7 pentru cele 2 tronsoane, Pașcani – Suceava și Suceava – Siret și prezentarea studiilor de mediu depuse pentru obținerea Acordului de Mediu pentru A7 Suceava – Siret. Vor fi prezenți reprezentanți ai CNAIR, APM Suceava, reprezentanți ai instituțiilor avizatoare, proiectanții împreună cu consultanții, primari de la UAT-urile de pe traseul viitoarei autostrăzi. Dezbaterea publica va avea loc în aceeași sală la ora 16:00.

De asemenea, miercuri 22 noiembrie 2023, ora 10:00, în sala Amfiteatru de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă”  va avea loc a doua dezbatere publică pentru A7 Suceava – Siret conform anunțurilor publice anterioare.

Ședinţă de prezentare a stadiilor proiectelor la Autostrada A7 pentru cele 2 tronsoane, Pașcani – Suceava și Suceava-Siret în Sala Unirii a Consiliului Județean, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava