Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul Ioan Stan a fost reales la conducerea Organizației Județene Suceava a PSD. Conferința Județeană de alegeri a avut loc astăzi după evenimentul de lansare a candidaților PSD Suceava pentru alegerile locale din această primăvară. Alegerile din PSD Suceava au avut loc în prezența liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu și a secretarului general al partidului, Paul Stănescu.

Senatorul Ioan Stan a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Suceava, el fiind ales cu unanimitate de voturi. De asemenea în funcția de prim-vicepreședinte a fost ales deputatul Eugen Bejinariu. Delegații la conferință au mai ales 20 de vicepreședinți și membrii Biroului Politic Județean. După alegeri, liderul PSD Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Ioan Stan, precizând că acesta este de acum antrenorul echipei PSD de la Suceava. „Ioan Stan trebuie să fie în acest moment antrenorul asumat al acestei echipe. Aseară mă uitam cu Sorin Grindeanu la meci împreună, la Atalanta cu Liverpool. Multă lume ține cu spiritul de la Liverpool. Sorin Grindeanu este unul dintre susținătorii echipei, eu sunt mai mult cu Real Madrid. La sfârșitul meciului l-am întrebat pe Sorin: „Sorine, dar cum îl cheamă pe antrenorul de la Atalanta”. Cică, <lasă-mă-n pace. E unul mai în vârstă, dar nu vezi ce ne-a bătut?>. Nea Stane, rupe-i! Fă echipa, pune-l pe fiecare la locul lui și sunt ferm convins că de această dată veți câștiga Suceava întreagă”, a spus Ciolacu.

La rândul său, Ioan Stan a spus că PSD trebuie să câștige anul acesta toate alegerile din județul Suceava. „Vom câștiga alegerile pe cele locale, dar și e cele prezidențiale și i-am transmis președintelui Marcel Ciolacu că trebuie să se gândească și să se hotărască să fie candidatul nostru pentru președinția României”, a spus Ioan Stan după ce a fost reales președintele PSD Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava