Concert pascal
MOPAN Suceava

Și-a înșelat sau nu soția? Invitat la prima ediție din noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D, Cornel Palade a vorbit deschis despre episodul de adulter din 2013, care a fost pe punctul să-i distrugă căsnicia.

Cornel Palade (70 de ani) și soția sa, Iuliana Palade (60 de ani), trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Mariajul lor, însă, a fost cât pe ce să se destrame în 2013, atunci când Iuliana și-a acuzat soțul de infidelitate. Conform declarațiilor de atunci ale femeii, actorul ar fi avut o amantă, o tânără, în vârstă de 27 de ani, care îi sucise total mințile, notează click.ro. După declarațiile publice ale Iulianei, Cornel Palade a ieșit, însă, imediat și a negat cu vehemență existența unui adulter.

Invitat, duminică, în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată de Kanal D, actorul și-a asumat faptul că a călcat strâmb în căsnicia sa, însă, în ciuda acestui lucru, el susține că nu și-a neglijat niciodată familia. „Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă. Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Dacă am avut o aventură cu cineva, asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a spus Cornel Palade, la prima ediție din noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/si-a-inselat-cornel-palade-sotia-actorul-a-rupt-2299037.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava