Concert pascal
MOPAN Suceava

Lotul Olimpic de Canotaj al României se pregătește în Italia pentru sezonul de primăvară. Din acest lot face parte și canotorul Florin Arteni-Fîntînariu, de la CSM Suceava, component al bărcii de 8+1 a României. Sportivii vor continua acolo cantonamentul până la primăvară, atunci când vremea va permite reluarea antrenamentelor la Complexul Sportiv Național Snagov.

Canotorii români vor petrece și Sărbătorile de iarnă în cantonament. Ei se pregătesc intens pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, unde România are deja 7 bărci calificate.

Noul sezon competițional va debuta în perioada 9-11 aprilie, la Varese (Italia), acolo unde se va desfășura Campionatul European. Apoi, pe 13-15 mai, va avea loc regata olimpică de calificare de la Lucerna (Elveția), acolo unde va forța calificarea la Jocurile Olimpice și Florin Arteni-Fîntînariu, împreună cu colegii săi din barca de 8+1 a României.

„Ne punem mari speranțe în sportivul nostru. Obiectivul nostru este un rezultat bun la Europenele din Italia care să-i permită calificarea la Olimpiadă, visul oricărui sportiv. Sperăm să scăpăm de această pandemie și lucrurile să reintre în normal, iar începând de anul viitor să beneficiem de totul ajutorul posibil, pentru că în afară de Florin Arteni-Fîntînariu avem la club și alți sportivi de valoare, medaliați la campionatele naționale”, a declarat antrenorul de canotaj Ioan Despa, de la CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava