Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Russell Wilson, 28, i-a mulţumit soţiei sale, Ciara, că îl face să se simtă în fiecare zi învingător.

Fundaşul echipei Seattle Seahawks a postat pe Instagram, după ce echipa sa a pierdut meciul cu Atlanata Falcons, din playoff-ul Ligii Naţionale de Fotbal (NFL), disputat duminică, un mesaj emoţionant. Înfrângerea nu l-a afectat pe Russell ci, din contră, l-a făcut să mulţumească pentru lucrurile minunate din viaţa sa, în special soţia sa însărcinată, Ciara.

Alături de o fotografie cu el şi Ciara sărutându-se, sportivul a scris: „Mereu voi fi învingător, pentru că te am pe tine. Dragostea vieţii mele. Te iubesc. Anul ce a trecut a fost atât de plin de fericire şi iubire. Ne-am căsătorit, urmează să avem un copil, iar tu mă iubeşti necondiţionat. Sunt extrem de recunoscător că te am în viaţa mea Doamnă Wilson. Faci din fiecare zi una perfectă.”

Ciara a fost pe stadion şi a urmărit meciul soţului ei. De asemenea, după înfrângere, a vrut să-i ridice moralul lui Russell şi a postat pe Instagram o fotografie cu ea şi băieţelul ei în vârstă de doi ani şi jumătate, Future Zahir, amândoi purtând tricouri personalizate Seahawks. „Nicio o binecuvântare mai mare decât să ai o familie. Suntem mândri de tine.”, a scris vedeta alături.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava