Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Vestea că Naomy, cântareața transgender, a trecut în neființă la doar 46 de ani, într-un spital din Germania, în urma unui AVC, i-a șocat pe apropiați. La acest moment se fac eforturi ca trupul neînsuflețit al acesteia să fie adus în țară. Din păcate, familia nu are bani pentru repatriere și nici loc de veci unde să o înmormânteze, potrivit click.ro.

S-a luat deja legătura cu familia lui Naomy și se fac eforturi ca sora lui Naomy, Floarea, să meargă în Germania pentru a se ocupa de acte sau măcar pentru ca aceasta să dea o procură unui apropiat pentru acest lucru. Din păcate, familia lui Naomy nu are deloc posibilități financiare și nici măcar loc de veci unde să o îngroape. „Familia ei stă undeva în Mureș. De abia am reușit să dăm de ei. Ei au fost anuntați de iubitul acesteia că a murit, în limba engleză. Nu se știe ce au înțeles ei. Ei au fost vreo 11 frați, unii dintre ei au mai și murit. Acum trebuie să-i convingem să ne dea procură ca să putem merge să repatriem trupul. Ei nu vor să meargă pentru că nu-i interesează și nici nu au bani deloc. Iubitul lui Naomi a fost cel care a stat cu ea pe perioada cât a fost spitalizată. El ne-a anunțat, era disperat săracul când a murit!”, au dezvăluit surse din comunitatea LGBTQ, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/situatie-dramatica-in-cazul-regretatei-naomy-2356840.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava