Concert pascal
MOPAN Suceava

Sofia Vergara se bucură de un succes uriaș în momentul de față, dar pentru a ajunge unde este astăzi, vedeta a muncit din greu.

Într-un interviu recent, starul din ‘Modern Family’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Am 46 de ani și lucrez de aproape 30 de ani. Cum a fost să fac ceea ce iubesc în industria divertismentului și să fiu în top și să câștig mulți bani? A fost o experiență minunată. Dar nu a fost ușor. Am muncit foarte mult, dar toate sacrificiile simți că îți sunt răsplătite – sacrificii precum ratarea zilei de naștere a copilului meu ori faptul că nu am putut fi mereu alături de el.”

Cât despre secretul succesului ei, actrița crede că este următorul: „După ce am muncit atât de mulți ani, cred că cel mai de ajutor a fost să realizez că trebuie să te bucuri de ceea ce faci. Nu se merită să ai în preajmă oameni care te storc de energie, ori oameni care creează probleme. La început de carieră ești nevoit să suporți anumite lucruri – acum nu mai trebuie să fac asta. Nu sunt nevoită să îmi sacrific sănătatea, ori timpul cu familia, dacă nu mă simt bine. Acesta este unul dintre lucrurile bune de care beneficiezi după ce atingi un anumit nivel – poți lua aceste decizii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava