MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat că din echipa sa face parte și primarul comunei Grămești, Vasile Șuleap, despre care a spus că este unul dintre primarii suceveni care nu au nevoie de campanie electorală pentru a-și asigura încă un mandat. „Din 2004 este primar la Grămești, iar faptele sale țin loc de orice afiș, banner ori promisiune electorală.

Oamenii din Grămești știu că primarul lor este un om serios și gospodar, care a atras numai în acest mandat fonduri nerambursabile pentru investiții în comuna sa de peste 9 milioane de euro.

În această după-amiază m-am întâlnit cu domnul primar și cu aproximativ 200 de oameni din Grămești, la căminul cultural, a cărui reabilitare și modernizare au făcut obiectul unuia dintre proiectele de mai sus.

Și lista poate continua cu modernizarea drumurilor, a iluminatului public, înființarea rețelei de gaz, extinderea rețelei de distribuție a apei și a rețelei de canalizare, investiții în educație, construcția unei săli de sport și a unei grădinițe etc.

Îl cunosc pe Vasile Șuleap de aproximativ 12 ani. Este unul dintre primarii valoroși pe care îi am în echipa mea, echipă alături de care vreau să reduc decalajele dintre județul Suceava și alte județe ale țării.

În aceste județe, președinții de consilii județene nu și-au construit capital electoral la hore, pe toloacă, întrecându-se în studii de fezabilitate, smulgând foarfece pentru a tăia panglici și a se lăuda cu munca altora, împărțind lumină sau bătând toaca.

Nu neg că „omul lor” este foarte priceput în acest rol, însă pentru acest post de vornicel este suficientă o funcție la Centrul Cultural Bucovina, nu una de președinte de consiliu județean.

Președintele de consiliu județean trebuie să aibă o echipă puternică alături de care să construiască o strategie de atragere de fonduri europene, de modernizare a infrastructurii rutiere pe tot teritoriul județului, de dezvoltare a fiecărei localități – nu în funcție de culorile politice ale primarului – de a aduce investitori și de a crește oferta pe piața muncii din județ.

Sunt multe lucruri de pus la punct în județul nostru, dar înainte de toate avem nevoie de o schimbare de viziune, de mentalitate dacă vreți, la nivelul conducerii județene.

E nevoie de o viziune tânără și de o echipă puternică. Nu de un conducător care le știe pe toate, de la pus pavele la condus mocănița. 9 iunie – Ziua Schimbării!”, a transmis Gheorghe Șoldan după întâlnirea de la Grămești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava