MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni a obținut prima victorie în deplasare în cadrul etapei a X-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal. Mai mult, echipa a legat două victorii consecutive, în confruntări foarte importante, cu echipe cu care se află în luptă directă pentru evitarea ultimeor locuri din clasament.
Din fericire, Șomuz a ieșit cu fruntea sus din aceste dispute, iar cele 6 puncte acumultate și jocul rezultatelor, au făcut ca Fălticeniul să părăsească, după 10 etape, locurile retrogradabile.
După ce marcase un singur gol în primele 6 etape, Șomuz a ajuns la 8 goluri marcate, echipa reușind să înscrie în fiecare dintre ultimele 4 jocuri, atât acasă, cât și în deplasare.
Jocul dintre Sănătatea Darabani și Șomuz Fălticeni a început cu un moment de reculegere ținut de cele două echipe, în memoria fotbalistului Ilie Balaci.
Fălticenenii și-au au condus cu 1-0 prin golul marcat de Padovei în minutul 4, însă gazdele botoșănene au răsturnat scorul în debutul părți secunde cu reușitele lui Gheorghiciuc și Cărăbuș. Același Padovei a restabiit egalitatea pe tabela de marcaj, golul victoriei fălticenene fiind marcat de Julei din penalty în minutul 75.  Fălticenenii au avut și mult noroc. În al doilea minut al prelungirilor, gazdele au trimis mingea în transversală, din zona punctului cu var. O situație asemănătoare a fost săptămâna trecută când, cu puține momente înainte de fluierul final, Pașcaniul a trimis mingea în transversală.
Echipa a fost susținută și la Darabani de un mic grup de suporteri, din Fălticeni și Botoșani, care au făcut deplasare pe cont propriu.
Cu moralul ridicat după evoluțiile din ultimele două săptămâni, Șomuz Fălticeni se pregătește pentru un nou test dificil pe propriul teren, sâmbătă, 3 noiembrie 2018, pe Stadionul „Tineretului” urmând să poposească Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care a acumulat 7 puncte în partidele disputate în deplasare în acest sezon.

Sănătatea Darabani – Șomuz Fălticeni 2-3 (0-1)
Au marcat: Adrian Ghiorghiciuc (49), Răzvan Cărăbuş (57) / Vasile Padovei (4, 62), Eduard Julei (75 – pen.)
Sănătatea Darabani: Prisacă V. – Stancoschi A., Pintilei A., Dochia E., Apostol M., Constantiniu A., Codău V. (88 Darîngă M.), Nicorici A., Gheorghiciuc A., Dănilă D. (76 Bosînceanu D.), Cărăbuș R. Rezerve neutilizate: Sabău F., Dediu S.
Șomuz Fălticeni: Pascal C. – Neagoe G. (78 Podgorodețchi V.), Șandru N., Kuruc N., Baltariu R., Arăpașu A., Nechitoaia I. (64 Zamă I.), Mircescu D. (85 Dohotaru I.), Melinte B. (81. Ungureanu P.), Padovei V., Julei E. Rezerve neutilizate: Pascal A., Scutariu A., Cucuruzac O.
Antrenori: Dan Dăscălescu și Iulian Darabă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava