Concert pascal
MOPAN Suceava

Gruparea Șomuz Fălticeni a susținut la mijlocul acestei săptămâni primul meci oficial după o pauză de șase luni. Formația antrenată de Daniel Stoica s-a deplasat la Dorohoi pentru meciul cu nou promovata în Liga III-a Dante Botoșani, contând pentru primul tur al Cupei României, faza națională. Fălticenenii au început bine jocul și au intrat în avantaj la pauză ca urmare a golului marcat de Eduard Julei în minutul 16, cu un șut în diagonală, de la 12 metri, la capătul unei acțiuni cursive de atac. Oaspeții și-au dublat avantajul după o oră de joc prin camerunezul Njindja, cu un șut centrare de pe partea dreaptă, care l-a păcălit pe portarul advers. Scorul final, 0-3, a fost stabilit în minutul 90+4 de către un alt camerunez, Afalna, în urma unei frumoase acțiuni personale.

Șomuz a început meciul în alcătuirea: Cl. Chindriș – Forisz, Toukam, Njindja, Chiseliță, Micloș, Robciuc, Afalna, Julei, Tchassem, Padovei. Au mai intrat Dohotariu și Cazacu.

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, pe 12 septembrie, gruparea fălticeneană va debuta în ediția de campionat 2020-2021 a Ligii a III-a, cu un joc pe terenul unei alte nou -promovate, Bradu Borca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava