Concert pascal
MOPAN Suceava

Fălticeniul va avea echipa în Liga a III-a, după ce ACS Șomuz s-a afiliat la Federația Română de Fotbal și s-a înscris la startul ediției de campionat 2018/2019. Toate demersurile au fost făcute de președintele clubului ACS Șomuz, Cătălin Ungureanu.
Următorii pași sunt omologarea stadionului “Tineretului”, care urmează să fie inspectat de o Comisie FRF în data de 24 iulie, întărirea lotului de jucători și cooptarea unui antrenor cu Licență A în staff-ul tehnic.
„Timpul este scurt și vrem să fim pregătiți pentru startul campionatului. Se anunță un sezon dificil, cu multe echipe importante care îți doresc să facă performanță. Purtăm discuții cu jucătorii care au contribuit la această promovare, dar și cu alți jucători, pentru stabilirea lotului cu care vom porni la drum în Liga a III-a. Cu siguranță în a doua decadă a lunii iulie vom începe și pregătirea de vară. Perspectivele sunt bune, mai ales că administrația locală, prin primarul Cătălin Coman, și-a reafirmat susținerea pentru acest proiect care readuce Fălticeniul în fotbalul divizionar. Sunt convins că vom avea în continuare și susținerea unor oameni care iubesc fotbalul în Fălticeni, dar mai ales susținerea suporterilor, pe care îi așteptăm să fie în numat tot mai mare alături de echipă, așa cum au fost și până acum”, a declarat președintele clubului ACS Șomuz Falticeni, Cătălin Ungureanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava