• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

„Sâmbătă și duminică, 26 și 27 mai, Mihai și Elwira Petre organizează impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv si Federatia Mondiala de Dans Sportiv, cea de-a șaptea ediție a competiției de dans sportiv, Romanian Open, unul dintre cele mai mari concursuri de gen din țară.

500 de perechi din întreaga lume vor concura week-end-ul viitor la Sala Polivalentă din București sub privirile a 13 arbitri internaționali.

Pentru prima dată în România, în cadrul Romanian Open va avea loc și „Children European Grand Prix”, competiție organizată alături de Federaţia Europeană de dans sportiv. Copiii vor câştiga aici puncte la nivel internaţional.

Atracția principală a întregului eveniment vor fi galele de la ora 19.00. Duminică, 27 mai, la categoria „Latino” vor concura actualii campioni europeni. Numele aflate în concurs sunt printre primele din ranking-ul mondial, așa că și spectaculozitatea dansurilor va fi pe măsura!

“Mă bucur să promovez și anul acesta elita dansului mondial și mă bucur să le arăt oamenilor o parte din meseria mea. Dansul sportiv are o puternică latura educațională, modelează nu doar fizicul, ci și caracterul, motiv pentru care încurajez părinții să le propună acest tip de activitate copiilor. Atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00, vor avea loc galele Romanian Open și pentru că avem niște super nume din lumea dansului sportiv, vă promit un spectacol extraordinar”, a declarat Mihai Petre.

http://www.romanianopen.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava