Concert pascal
MOPAN Suceava

Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a demarat proiectul „Spitalul comunității tale” privind îmbunătățirea continuă a calității actului medical și a îngrijirii, per ansamblu, oferite pacienților. La lansarea proiectului au participat, printre alții, președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, Vasile Cepoi, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, șefi de spitale, directorul general al Casei Județene de Sănătate, Claudiu Cobuz, medicul Cătălina Zorescu, de la Direcția de Sănătate Publică și rectorul Universității „Ștefan cel Mare, Valentin Popa.

Managerul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Rîmbu, a declarat că, între anii 2009 și 2019, la unitatea sanitară pe care o conduce s-au realizat investiții în valoare de peste 70 de milioane de euro. El a arătat că investițiile din ultimii zece ani au vizat dezvoltarea infrastructurii, modernizarea secțiilor și dotarea cu echipamente moderne, dezvoltarea serviciilor prin extinderea cu noi specialități medicale, dar și dezvoltarea resursei umane. Managerul Rîmbu a subliniat că Spitalul din Suceava este primul din România certificat oficial pentru introducerea unui sistem de management anticorupție și tot primul din țară care a introdus un sistem de identificare a pacienților internați, cu ajutorul brățărilor electronice.

Președintele Flutur a spus: „Consiliul Județean Suceava este un partener de drum și de dezvoltare pentru Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou”. Prin investițiile realizate la spital am dorit ca pacienții din Bucovina să se poată trata corect, civilizat și la standardele de calitate și performanță a ceea ce înseamnă medicina modernă de astăzi”. Cu 29 secții și compartimente medicale, 13 săli de operație și 1.200 de paturi, spitalul deservește anual peste 267.000 de pacienți. Dintre aceștia, 97% sînt din județul Suceava, iar restul din regiunea de Nord-Est și din alte zone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava