Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Piteşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de marş pentru seniori, tineret şi juniori I. Din nou atleţii de la CSM Suceava s-au numărat printre protagoniştii întrecerilor dovedind încă o dată că Suceava are o adevărată „şcoală” în această disciplină atletică.

Cel mai medaliat sportiv de la CSM a fost Andrei Gafiţa, elevul antrenorului Radu Mihalescu s-a clasat pe locul III în proba seniorilor şi pe prima poziţie în ierarhia categoriei tineret şi implicit şi juniori I. Tot în proba individuală, Andreea Nane, sportivă pregătită de Cristina Casandra a devenit vicecampioană naţională la juniori I.

Echipa masculină formată din Gheorghe Berdei, Paul Coman, Ştefan Dornean, Cătălin Şuhani şi Andrei Gafiţa, primii patru sportivi fiind antrenaţi de Silviu Casandra, ultimul de Radu Mihalescu, s-a situat pe locul secund în competiţia seniorilor. Tot pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere s-a clasat echipa feminină la categoria tineret. Din echipa pregătită de Cristina Casandra au făcut parte Ioana Agapi, Alina Onofrei şi Andreea Nane.

„Îi felicit pe sportivi pentru performanţele realizate şi sper ca la Campionatul Naţional de alergare montană de la Buşteni să aibă o comportare la fel de bună. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava