Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleţii Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de Silviu Casandra şi Radu Mihalescu, au avut o evoluţie foarte bună la Campionatul Naţional de Marş, întorcându-se acasă cu şapte medalii, dintre care două de aur, două de argint şi trei de bronz. Ediţia de iarnă a acestor campionate naţionale a avut loc la Reşiţa, unde seniorii şi tineretul au avut de parcurs 20 de kilometri, iar juniorii doar 10 kilometri.

În competiţia seniorilor, atletul Cătălin Şuhani, pregătit de Silviu Casandra, a reuşit să-şi doboare recordul personal cu mai mult de şase minute. Sportivul care are dublă legitimare, CSM Suceava şi Universitatea Suceava, a câştigat medalia de bronz, parcurgând cei 20 de kilometri într-o oră, 30 de minute şi 45 de secunde. Cătălin Şuhani a urcat pe podium şi cu echipa de seniori, din care au mai făcut parte Gheorghe Berdei, Paul Coman şi Ştefan Dornean, sucevenii pregătiţi de Silviu Casandra câştigând argintul. CSM Suceava a reuşit să câştige argintul şi-n competiţia feminină pe echipe la tineret. Astfel din echipa suceveană au făcut parte Ioana Agapi, Andreea Nane, Ana Maria Iordache, toate trei pregătite de Silviu Casandra, dar şi Sânziana Mandiuc, pregătită de Radu Mihalescu.

În concursul juniorilor I, Andrei Gafiţa, pregătit de Radu Mihalescu, a făcut o cursă excelentă şi a devenit campion naţional la individual, doborându-şi recordul personal cu 1 minut şi 44 de secunde. La aceleaşi naţionale, suceveanul Ştefan Mangu a reuşit să se impună în concursul individual al juniorilor II şi în acelaşi timp să câştige bronzul la echipe alături de colegii Ionuţ Stegar şi Cosmin Istrate, toţi trei fiind antrenaţi de Radu Mihalescu. CSM Suceava a urcat pe podium şi-n competiţia individuală la copii I, prin sportivul Gabriel Vodă, care s-a clasat al treilea la finalul concursului.

Cei doi antrenori de la CSM Suceava, Silviu Casandra şi Radu Mihalescu, au ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul financiar acordat pentru deplasarea la aceste naţionale de marş.

Graţie medaliilor de aur câştigate, Andrei Gafiţa şi Ştefan Mangu, alături de antrenorul Radu Mihalescu, vor reprezenta România pe 18 aprilie la Campionatul Balcanic de Marş, care va avea loc în Turcia.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava