Concert pascal
MOPAN Suceava

Luna iulie este una deosebit de importantă pentru canotorii suceveni care se pregătesc pentru Campionatele Naţionale de Seniori, Campionatele Mondiale de Juniori şi cel de tineret. Sportivii de la CSM Suceava sunt pe apă şi încearcă la fiecare cursă să-şi îmbunătăţească performanţele.

Campionatul Naţional de Seniori va avea loc la sfârşitul acestei luni în perioada 28-29 iulie. CSM Suceava va fi reprezentată la această competiţie de Cosmin Pascari, Constantin Ştaut, Florin Anton, Vlad Ghica, Gabriel Şchiopoaia, Flavius Bucătaru, Ciprian Loghin, Iuliana Mihai şi Lucian Onea, ultimul fiind cârmaci. De menţionat faptul că unul dintre cei mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Suceava, Cosmin Pascari se pregăteşte şi pentru participarea la Campionatul Mondial de Canotaj pentru tineret care va avea loc în Bulgaria în perioada 20-23 iulie.

La începutul lunii august, în Lituania vor avea loc Campionatele Mondiale de juniori la care CSM Suceava speră să aibă câţi mai mulţi reprezentanţi. CSM Suceava se bazează pe Dumitru Alex Ciobâcă, Florin Artenie Fântânaru, Larisa Elena Roşu şi Elena Dănuţ.

„Sportivii noştri se află pe apă de la primele ore ale dimineţii şi trag tare pentru a ajunge la competiţiile de anvergură care vor avea loc la finele acestei luni şi la începutul lunii viitoare. Se transpiră din greu, dar altfel nu se poate ajunge la marea performanţă. Am încredere în ei şi sunt convins că Suceava va avea cu ce se mândri.

Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Suceava pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava