Concert pascal
MOPAN Suceava

Stacy Keibler vrea să joace în comedii romantice.
Modelul în vârstă de 33 de ani a păşit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes fără iubitul ei, actorul George Clooney, şi a mărturisit că plănuieşte să devină şi ea actriţă, informează contactmusic.com.
Ea a declarat pentru ziarul Metro, potrivit sursei citate: „Îmi plac mai mult comediile romantice. Cred că mi se potrivesc mai bine. De obicei sunt fericită, zâmbitoare, glumeaţă şi bine dispusă, aşa că, sunt de părere că aceste roluri mi s-ar potrivi.”

Stacy a mai cochetat în trecut cu actoria, dar a avut roluri mici, episodice, în ‘How I Met Your Mother’ şi ‘Men at Work’, dar speră să progreseze şi să găsească cât mai curând rolul potrivit pentru ea. Ea a adăugat: „Dacă se iveşte oportunitatea, regizorul potrivit şi oamenii potriviţi…”

În cadrul aceluiaşi interviu, când a fost întrebată care sunt actorii de top cu care şi-ar dori să lucreze, Stacy nu l-a numit şi pe George Clooney – care nu a fost prezent la Festivalul de Film de la Cannes, pentru că filma în Germania.
Ea a spus: „L-am iubit mereu pe Tom Hanks. Mereu a fost favoritul meu. Îmi amintesc că visam să lucrez cu el încă de când eram micuţă. A fost excepţional în ‘Forrest Gump’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava