Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de sâmbătă, 6 aprilie, toate echipele de fotbal juniori din municipiul Suceava își pot disputa meciurile pe stadionul Areni, aceștia având la dispoziție toate facilitățile, fără a se percepe vreo taxă, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru funcția de primar la alegerile din 9 iunie. ”Astăzi, stadionul Areni din Suceava a fost gazdă pentru peste 150 de mici fotbaliști  talentați, care au savurat fiecare clipă petrecută pe gazon cu scopul de a-și face mândri părinții, pe cei apropiați, pe toți cei care i-au susținut necondiționat din tribune și, totodată, pe antrenorii care i-au ghidat și încurajat din primul până în ultimul minut de joc. Acesta este doar începutul”, a declarat Harșovschi care a fost prezent pe stadion alături de directorul LPS Suceava, Ciprian Anton. El a subliniat că intenția sa este aceea de a construi o echipă de fotbal performantă care să activeze într-o ligă superioară.

”Construim de jos, punem astăzi bazele campionilor de mâine.Întâlnirea cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pentru copii, pentru a vedea de ce au nevoie, cum putem ajuta, dar și cum putem colabora pentru ca cei mici să practice sportul pe care și-l doresc începe să aibă rezultate. Pentru început, Primăria le-a pus la dispoziție stadionul pentru competiții sau alte evenimente la care vor lua parte. Bucuria și plăcerea copiilor de a face sport este o motivație în plus pentru a implementa noi proiecte. Ne dorim o echipă de fotbal care să facă performanță și o vom avea, pentru că Suceava are unii dintre cei mai talentați copii la fotbal”, a spus Lucian Harșovschi.

Stadionul Areni pus gratuit la dispoziția echipelor de fotbal juniori. Harșovschi: ”Construim de jos, punem astăzi bazele campionilor de mâine”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava