Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 10 martie are loc cel mai important eveniment din industria cinematografică. Pregătirile pentru cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar sunt pe ultima sută de metri la Dolby Theatre, în Los Angeles. Starurile de la Hollywood se vor delecta cu un meniu de 5 stele, pregătit de celebrul chef austriac Wolfgang Johannes Puck (74 de ani), notează click.ro.

Va exista ceva pentru toată lumea, fie că vorbim de vegani stricți sau carnivori devotați, a promis Puck, pentru care aceasta va fi a 30-a cină Oscar pregătită de el și de echipa lui.

„Putem face ca totul să aibă gust bun”, s-a lăudat Wolfgang, un expert în satisfacerea celor mai exigente papile gustative de la Hollywood. La galele trecute, Joaquin Phoenix i-a lăudat specialitățile vegane cu influență asiatică, iar Martin Scorsese a spus că adoră pastele făcute de el. Sunt VIP-uri care preferă mâncăruri exotice, altele care adoră fast-food, așa că bucătarii de la Puck Catering vor pregăti de toate pentru toți. Nu vor lipsi cartofii prăjiți, burgerul și pizza, desigur!

Ca în fiecare an, invitații vor pleca acasă cu câte o pungă de cadouri fiecare, în valoare de peste 100.000 de dolari, realizată de compania de marketing Distinctive Assets, potrivit sursei citate. Conform unor surse, în pungă se găsesc, printre altele, vouchere pentru proceduri estetice, sejururi de lux, produse de îngrijire a pielii și machiaj de la brand-uri de lux, perne de designer, aparate de bucătărie scumpe, haine, genți și pantofi de firmă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/starurile-sunt-tratate-regeste-la-oscaruri-120-de-2345717.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava