Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimele două decenii handbalul sucevean a avut o ascensiune deosebită grație unei pepiniere grozave existente la liceul cu Program Sportiv și numai acolo. Au fost generații deosebite care au devenit campioane naționale la juniori I, II și III și au demonstrat în continuare și la nivel de seniori că au valoare.
Au trecut anii și abia acum Suceava a ajuns să aibă din nou echipe de calibru la nivelul juvenil cu echipele de la CSU din Suceava. Din păcate, pentru ei pandemia de Covid-19 i-a împiedicat tare să se exprime și să aibă ocazia să-și arate valoarea.
Analizând lista marcatorilor ultimei runde din primului eșalon valoric al handbalului românesc sucevenii, get-beget, s-au regăsit din greu pe lista marcatorilor. Jucătorii bucovineni au înscris nu mai puțin de 26 de goluri pentru formațiile de pe prima scenă. Cel mai prolific a fost tânărul Claudiu Lăzurcă care a înscris de nouă ori pentru Magnum Botoșani în egalul cu HC Buzău. Alături de el a fost veteranul Cristian Adomnicăi care a arătat încă o dată că are braț bun și viziune.
După ”racheta” Lăzurcă, pe lista marcatorilor s-a înscris Alin Roșu, cel care a punctat de șapte ori pentru Steaua. Printre sucevenii care au marcat în ultima rundă îi mai putem enumera pe Alin Petrea și ”oldies” Bogdan Baican.
Nu trebuie uitat faptul că CSU din Suceava încearcă să promoveze tineretul, ca de fiecare dată în ultimii ani, acest lucru fiind confirmat de prezența pe lista marcatorilor etapa precedentă a lui Stanciuc, junior de lot național.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava