MOPAN Suceava

Comunicat:

Cei 157 de artiști ai Operei Naționale Române Iași, coordonați de către doamna Beatrice Rancea, au creat o seară magică în Suceava.

Datorită minunatului public, în seara de joi 13.09.2018 atmosfera din centrul Sucevei a fost demnă de orice capitală europeană. Nici nu mai contează dacă au fost 7000, 8000 sau 9000 de spectatori; important este că multe mii de suceveni au plecat fericiți spre case, cu zâmbetul pe buze. Aceasta este normalitatea pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava și doar împreună vom reuși. Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mai mult  decât putem noi face pentru ea!

Generosul public sucevean a donat, din inimă, în mai puțin de 10 minute, echivalentul a peste 11.100 euro pentru cazurile sociale prezentate. Este cu adevărat impresionant.

Mulțumim din suflet partenerilor, sponsorilor și promotorilor Simfoniilor de Toamna. Datorită lor și la ediția a VII-a accesul publicului a fost gratuit în condițiile în care Simfoniile de Toamna reprezintă, probabil, singurul eveniment cultural major care folosește 0 lei din bani publici.

Un gând cu totul special catre presă si partenerii media, cei care ne-au fost alaturi incă de la prima ediție în promovarea Simfoniilor de Toamnă.

Membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina sunt onorați de faptul că la Suceava, începutul toamnei este asociat cu Simfoniile de Toamnă.

Mulțumim Suceava pentru susținere!

Nicu Zgăbei, Președinte 2018/2019 Rotary Club Suceava Bucovina
Dan Cușnir, Manager de proiect Simfonii de Toamnă

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava